Aleksander Ø. Berg (28) har mastergrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap fra UiO. Han ble kjent for mange TV-seere etter å ha deltatt i Lars Monsens TV-serie: Ingen grenser. TV-serien handler i stor grad om hvordan vi kan sette oss utenkelige mål og faktisk klare å gjennomføre. Aleksander har en fantastisk historie å fortelle – om menneskets iboende kraft og vilje til å oppnå det umulige.

Kåre Isaachsen Willoch (82) er en statsmann som har preget norsk politikk og samfunnsdebatt i nærmere 50 år. Som Norges statsminister i 1981 -1985 stod han og hans regjering for en liten revolusjon i norsk forvaltning og i samfunnet for øvrig. Han ledet det arbeidet som førte Høyre frem til å bli det dominerende partiet ved siden av Arbeiderpartiet. Han frontet Høyrebølgen i en tid da markedskreftene og liberalismen fikk feste i norsk økonomi og forvaltning. Etter sine mange år som stortingsrepresentant, ble han en tydelig og synlig Fylkesmann i Oslo og Akershus i nesten 10 år. Hans debattinnlegg er kjent som sylskarpe betraktninger, velfundert og godt begrunnet. Høsten 2010 kom boken "Erfaringer for fremtiden" fra Willoch ut, der han forsatt leverer skarpe provoserende betraktninger på dagens utfordringer i norsk politikk.

Jarle Aabø (48) er informasjonsrådgiver og faglig ansvarlig i Aabø & Co. Aabø er utdannet ved Norsk Journalisthøgskole og har pressebakgrunn fra bl.a. Dagens Næringsliv og NRK Dagsnytt. Jarle Aabø er kjent som en systemkritisk, undersøkende journalist, noe som har gitt ham SKUP-prisen i 1997 og Den store Journalistprisen samme år.

Som informasjonsrådgiver deltar han i samfunnsdebatten, gjerne i saker der individets rett utfordres av maktens menn og kvinner.

Aabø er frittalende, provoserende og en meget god forteller.

Per Fronth (47) er en internasjonalt kjent kunstner, som er representert i gallerier og museer verden over. Hans arbeider finnes i samlinger til Museum of Modern Art, Wakayama, Japan, Biblioteque Nationale, Paris, Sørlandet Kunstmuseum, Kristiansand og i mange private samlinger.
Per Fronths kunst belyser ofte de utfordrende aspekter ved det moderne menneskets natur. Gjennom kontroversielle- og suksessrike utstillinger som Xingu Chronicles, BLOODLINES, Theather of War har Fronth belyst temaer som omhandler regnskogsproblematikk, miljøspørsmål, engelsk revejakt, identitet og aktuelle vestens eksport av demokrati i krigsherjede Afghanistan.
Det er en samfunnsengasjert og bidragsyter som vi har fått med oss til Lucca. Per Fronth ble i 2009 utnevnt til Nobel Kunstner; som første kunstfotograf laget han Nobels Fredspris diplomet, tildelt den amerikanske presidenten Barack H. Obama.

Bjørn-Eirik Sinkaberg (46) er partner i Daimon AS og har bred næringslivserfaring fra flere bransjer. Som visekonsernsjef i Agder Energi AS sto Sinkaberg bak en vekststrategi der Agder Energi skulle være “Drivkraften på Sørlandet”. Det interne budskapet var “fra forvaltning til forretning”. Lederskap og kongstanke sto sentralt i utviklingen av “Drivkraften på Sørlandet”.

Sinkaberg er en fargerik foredragsholder og gjennom engasjement, egne erfaringer på godt og ondt har han en historie å fortelle. En historie om vekst og fall, om å finne mening i livet og om hvordan mennesket må ta egne valg, valget mellom det gode eller det dårlige. Bjørn-Eirik Sinkaberg kom høsten 2010 ut med sin debutroman ”Sommerfuglteorien”, en spenningsroman som er sterkt inspirert av forfatterens erfaringer som toppleder.

Dag-Runar Pedersen (55) er partner i Daimon AS og har en omfattende karriere nasjonalt og internasjonalt. Pedersen jobbet i mange år for Volvo Car Corportation med “Global Marketing” og var ansvarlig for Volvos kunderelasjoner globalt. Pedersen har også erfaring fra reiselivet, både i hotelldrift og i regionale reiselivsselskaper.

Dag-Runar Pedersen elsker å spisse budskapet og gjennom direkte og tildels provoserende uttalelser ispedd en lun humor, skaper han engasjement og debatt. Han brenner etter å fortelle oss noe viktig, og utfordrer oss til å søke både dypere innsikt og bredere perspektiv. Det er vanskelig å forholde seg likegyldig til hans budskap.