Når vi skal gjøre benchmark på Renessanseledelse, må vi bo slik at vi har lett tilgang til det Toscana kan tilby av sin rike kultur og historie, samtidig som det må oppfylle rene kommersielle aspekter; kommunikasjon, prisnivå og nærhet til ferie- og fritidsaktiviteter og at stedet har en velfungerende infrastruktur. 

Valget falt på Lucca. Lucca som by har stor attraksjonsverdi i seg selv og skiller seg ut fra Firenze, Pisa og Sienna ved sin autentiske bykjerne innenfor bymuren. Så fort man befinner seg innenfor, er du en del av det toscanske dagliglivet. Dette oppleves i større grad i Lucca enn Firenze med sine mange millioner turister årlig. Lucca er knutepunkt til Pisa, Cinque Terra, Greve og Chianti. Det er kort vei med buss og tog til badesteder, med blant annet Viareggio kun tjue minutter unna. Det er en flott turistby med utpreget Art Noveau arkitektur. 

En ikke så kjent side ved Lucca og omgivelsene rundt, er det faktum at det er kun 60 km til Abetone, et skisted på 1400–2000 meters høyde. Det er utbygget 27 heiser og en mengde nedfarter. Stedet ligger en times kjøring fra Lucca. 

Lucca er sentralt plassert i forhold mange aktiviteter og oppdagelser. Her er det bare å ta for seg – etter eget ønske og behag.